woensdag 12 februari 2014

Essence Love Letters Powder Papers 01 Paper Romance


Dit is hem dan. Het waar ik het meest naar benieuwd ben/was. Powder papers, nog nooit van gehoord eerlijk gezegd. Dus was echt heel benieuwd. Deze powder papers zijn op valentijnskaarten gebaseerd. En dat kun je er ook wel in zien. Het is een schattig kartonnen verpakking, die er goed ingepakt uitziet.



De achterkant.

Hierop staat, helaas niet in het Nederland, geschreven over hoe je de powder papers moet gebruiken. Ook staat er op waar ze voor bedoeld zijn en de ingrediënten staan er op. Hieronder staat het nog eens goed, maar dan ingezoomd.


De ingrediënten. 


En dit is de kleur. Nouja kleur, eerder het nummer van de limited edition lijn. Dit is dus de 01 Paper Romance.


Dit is hem zonder de verpakking, dat was gewoon een zilver iets die er niet zo gemakkelijk vanaf ging. Doordat hij er precies omheen past, is het echt passen en meten wil je hem eruit hebben. Maar als je hem er dan uit hebt, ziet hij er zo uit.


Als je hem omdraait, zie je een klepje. Die haal je los en krijg je dit. Gemakkelijk dus. daarna maak je hem nog verder open en krijg je onderstaande foto.


Dit dus. Nog meer karton. Zoals jullie zien is hij nog lang niet open. Je hebt nog wat flapjes om weg te duwen. Uiteindelijk na heel wat flapjes wegduwen krijg je dit:


Tadaaa! Eindelijk we zijn er.

Als eerste krijg je een wat dikker papiertje met een hartje en 'love' erop. De papiertjes zijn lichtroze, en heel dun. Deze papiertjes zitten gelukkig wel allemaal vast en moet je (hard) lostrekken. Zo vallen de papiertjes gelukkig niet uit elkaar.


Wat ik net benoemde lees je hierboven, zo zie je de lichtroze dunne papiertjes nog eens.

Wat is de bedoeling van deze papiertjes?
De bedoeling is dat je een van de powder papers op je gezicht drukt. Als je dat doet komt de poeder, die op deze papiertjes zit, vrijkomt en zo op je gezicht terecht komt. Deze papiertjes geven je een matt effect en hierdoor wordt de overtollige vettigheid van je gezicht gehaald.

Wat vind ik?
 Zelf vind ik ze niet zo fijn. Ik heb zelf het gevoel alsof ze niet helpen, maar dat kan ook aan mij liggen. Ook vind ik het minder dat er op de achterkant geen Nederlands is. De mensen die niet weten hoe het werkt, moeten gaan Google'en. En nou weet Google veel, maar ook niet alles hoor. Nee een Nederlandse uitleg zou fijn zijn.  


Deze verpakking heeft 40 van zulke velletjes en is € 2,39. 

Wees er nog snel bij!


Liefss, Romana



1 opmerking: