woensdag 2 april 2014

Kruidvat Care & Repair pen

De Kruidvat heeft nu ook Care & Repair pennen voor ons, dit idee bestond al langer maar nu heeft dus ook Kruidvat het. Dit is hem dus:


De voorkant is al meteen fleurig, je weet al meteen dat het voor je nagels is omdat er een hand op de voorkant staat. Ook staat de pen erop. Deze tekst staat er ook op, in het Nederlands en in het Frans.

'Verzorgt en versnelt het herstel van nagels en nagelriemen' 


Op de achterkant staat een hele boel tekst, gelukkig is de eerste die je tegenkomt meteen Nederlands. En de tweede is Frans, er zijn dus maar twee talen. Hieronder zie je ingezoomd wat er nou precies staat:


De gebruiksaanwijzing is goed te doen, duidelijk en dus niet moeilijk. Hieronder nog even de ingrediënten:


Nu zullen we de pen er maar eens uithalen, het is best moeilijk te openen maar dat is ook aan de ene kant wel goed want dan valt hij er niet zomaar uit met het meenemen naar huis. Als je hem opent komt er een of andere pen, die je ook op de voorkant van de verpakking ziet. Dat is deze pen:


Ook op de pen staat de gebruiksaanwijzing, dit is super handig! Nu kan je gewoon de verpakking weggooien en als je dan niet meer weet hoe je het moet gebruiken kan je op de pen zelf kijken. Dit staat ook hier in het Nederlands en het Frans. Ook staat de tekst van de voorkant erop.


De dop gaat gemakkelijk van de pen en dan zie je een soort 'kwastje'. Aan de achterkant zit een soort uithangsel, hier moet je op drukken en dan komt het spul eruit.


Het 'kwastje'

Nu gaan we het maar eens op mijn nagels en nagelriemen smeren. Het smeren gaat erg gemakkelijk, je zweeft gewoon over je nagels en nagelriemen met dat kwastje. Het is doorzichtig spul. Het spul zie je op je nagels glimmen. Hieronder een foto, mijn nagels zijn kort dus daar niet naar kijken.


Het spul is erg fijn, en ruikt ook nog eens lekker terwijl dat niet de bedoeling is hiervan. Het werkt ook heel goed, je krijgt je nagelriemen meteen naar achter en deze worden ook nog een zacht. Ik heb wel het gevoel alsof het werkt. Na gebruik voel je ook meteen dat die super zacht is vergeleken bij nagels die je nog niet gedaan heb.

Je mag dit zo vaak aanbrengen als je wilt, dus doe dat dan ook. Hier nog even de achterkant van de verpakking, hierop zie je ook duidelijker waar die pen in zat/zit.


TIP: Je moet wel goed kijken, Kruidvat heeft namelijk 2 pennen. Deze en een corrector pen, om nagellak te verwijderen. Als je niet goed kijkt pak je zo de verkeerde.

Deze pen is te koop bij de Kruidvat, logisch, voor € 3,99.

Liefss, Romana

1 opmerking:

  1. Super fijne pen. Makkelijk in gebruik en je nagelriemen zien er super uit na een paar x gebruikt te hebben. Echt een aanrader voor een klein prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen