zondag 16 februari 2014

Tip: Hema desk planner.


Misschien ben je hem al bij meerdere bloggers tegen gekomen, de desk planner van de Hema! Het lijkt erg op een groot notitie boek maar eigenlijk is het een grote agenda die heel handig is voor het gebruiken bij het bloggen.
De desk planner ziet er erg leuk en vrolijk uit en je kunt hem zo ook gemakkelijk herkennen. 


Op de eerste bladzijde kun je alleen maar de dagen inplannen, je moet bij iedere dag wel zelf het datum nummer schrijven.


Een kleine close-up van de eerste week.


En dan de volgende bladzijdes, deze zijn veel uitgebreideren hiermee kun je uitgebreid alles opschrijven. Je hebt een kleine to do list waarbij je de belangrijke dingen kunt opschrijven die je die week moet doen, ook heb je nog een klein stukje waarbij je een notitie kunt schrijven. 
De werkdagen zijn langer als de weekenden omdat je hier meestal net iets meer doet, je kunt zo een makkelijke weekplanning maken die goed overzichtelijk is wat erg fijn is.

De deskplanner is eigenlijk een echte musthave voor een blogger, je kunt er een gemakelijk weekoverzicht mee maken en terug kijken wat je allemaal al geplaatst hebt. De desk planner bevat 104 bladzijdes dus kun je er 104 weken mee doen! Dat is dus iets minder als 2 jaar!

De deskplanner is te verkrijgen bij de Hema voor €3,95.


Liefss, mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten